Uw partner voor Zoho ONE

Zoho ONE biedt het meest gebruiksvriendelijke en uitgebreide softwarepakket met een verzameling van 60+ geïntegreerde cloud applicaties voor al uw afdelingen (sales, marketing, klantenservice, personeelszaken, IT, helpdesk etc.). 
Maak een afspraak

Werk vanuit één platform 

Beheer, verbind en automatiseer bedrijfsprocessen met behulp van Zoho ONE. Werk vanuit één platform, in plaats van verschillende cloud applicaties van verschillende leveranciers. Automatiseer handmatig werk (met workflows en blueprints) voor een verhoogde efficiëntie en productiviteit. Elke Zoho applicatie wordt geleverd met een Android of iOS mobiele app waarmee u overal ter wereld toegang heeft tot alle functionaliteiten. 


Zoho voldoet aan hoge veiligheidsnormen, uw data wordt veilig opgeslagen in Amsterdam. Daarnaast heeft u altijd toegang tot een backup. Voor het gebruik van Zoho ONE betaalt u slechts 37 euro per gebruiker/maand.
Start gratis proefversie

Zoho ONE applicaties

Naar de cloud met Apora

Apora is een team van ervaren gecertificeerde Zoho specialisten met uitgebreide kennis van Zoho. We hebben inmiddels meer dan 250 klanten geholpen bij het implementeren van Zoho ONE. We bieden een breed scala aan cloudservices, van -cloud implementaties voor start-ups tot groot MKB en multi-nationals, tot migraties van meerdere domeinen naar 1 omgeving,  en op maat gemaakte cloud-applicaties.


Apora is de enige Zoho partner van Nederland en Belgie die tevens member is van de zAlliance, een internationaal samenwerkingsverband tussen Zoho partners. Hierdoor is Apora altijd op de hoogte van de laatste Zoho ontwikkelingen, trends en verbeteringen.   
Vraag de quickscan aan

Onze Zoho diensten

Wij leveren Zoho totaaloplossingen. We leggen de basis met Zoho CRM of Zoho Creator, 
waarna we andere applicaties integreren die aan uw bedrijfsbehoeften voldoen.

Zoho Consultancy

Laat ons u helpen optimaal gebruik te maken van uw bestaande Zoho applicaties of laat u assisteren met wat nog meer mogelijk is

Meer informatie

Zoho Support

Krijg ondersteuning voor, tijdens en na het inrichten van Zoho ONE en de bijbehorende applicaties

Meer informatie

Zoho Workshops

Wij geven zowel klassikale als 1-op-1 trainingen aan eindgebruikers en beheerders, op locatie of op afstand

Meer informatie

Zoho Development

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, bouwen wij Zoho add-ons en plug-ins naar uw bedrijfsbehoeften

Meer informatie

Zoho Integraties

Loop niet vast vanwege integratie beperkingen met onze op maat gemaakte integraties en plug-and-play koppelingen 

Meer informatie

Apora team

Wij werken graag met u samen om uw zakelijke uitdagingen op te lossen 

en te werken aan de continuïteit van uw bedrijf