Bemiddeling met Zoho

Apora is als gecertificeerde Zoho Advanced Partner altijd op de hoogte van de laatste Zoho ontwikkelingen en updates. Vanwege onze korte lijnen met Zoho HQ kunnen wij gesprekken aangaan met Zoho namens onze klanten. Heb je bepaalde behoeftes die nog niet mogelijk zijn in de software en/of suggesties voor nieuwe features en updates? Laat het ons weten, en wij gaan het gesprek aan met Zoho om het mogelijk te maken! 

Plan een afspraak

Zelf contact opnemen met Zoho

Via de Zoho Support Portal kun je altijd zelf contact opnemen met Zoho Netherlands. Daarnaast heb je ook toegang tot het Zoho Forum, waarin de meest gestelde vragen over het gebruik van Zoho applicaties worden beantwoord. Apora is voor al je vragen bereikbaar via support@apora.nl. Wij beantwoorden je vragen altijd binnen het overeengekomen SLA. 

Annual meeting met Apora

Apora komt jaarlijks minimaal één keer bij je langs. Deze "annual meeting" is bedoeld om te reflecteren welke Zoho implementaties in de afgelopen periode zijn uitgevoerd en nieuwe doelen te stellen voor de aankomende periode. Tijdens deze meeting brainstormen we graag met je mee, en leggen we ook de nieuwste features en updates uit.