Cloud optimalisatie met uw huidige Zoho applicaties

Om uw clouduitgaven te beheersen, helpen wij u met de optimalisatie van uw huidige (Zoho) cloud applicaties en assisteren met wat nog meer mogelijk is. 

Plan een afspraak

Waarom cloud optimalisatie?

Met het optimaliseren van de Zoho cloud krijgt u inzicht in de Zoho licentie- en supportkosten en betaalt u nooit teveel voor uw cloud omgeving. 

Daarnaast werkt u efficiënter vanuit 1 Zoho platform (Digital Transformation 2.0), in plaats van met verschillende cloud applicatie leveranciers. 

Tips voor het optimaliseren van uw cloud omgeving

  • Download de Zoho apps op uw smartphone

Alle Zoho Corporation applicaties zijn ook beschikbaar in de Google Play Store (voor Android) en App Store (voor iPhone), zodat u geen notificaties mist. Daarnaast biedt Zoho ook Mobile Device Management (MDM), waarbij u centraal alle bedrijfsapparaten kunt beheren.

  • Beveilig uw cloudopslag met Zoho OneAuth

Vergroot de veiligheid van uw cloudopslag met Zoho OneAuth voor een tweestapsverificatie

  • Beheer uw wachtwoorden met Zoho Vault

Met Zoho Vault hoeft u nooit meer uw wachtwoorden te onthouden

  • Sla (grote) bestanden op in Zoho Workdrive

Zoho Workdrive is een online bestandsbeheer (vergelijkbaar met Google Drive) waarin uw team een gedeelde ruimte heeft om bestanden op te slaan, organiseren en te beheren voor een naadloze samenwerking. Brainstorm realtime met uw team met behulp van Zoho Office Suite (Zoho Writer, Zoho Sheet & Zoho Show) en koppel deze bestanden aan andere Zoho applicaties

  • Maak (automatische) dashboards in Zoho Analytics

Koppel uw cloud applicaties met Zoho Analytics, waarmee u uw gegevens visueel analyseert en binnen enkele minuten verborgen inzichten ontdekt. D.m.v. het transformeren van gegevens in rapporten en dashboards, volgt u de bedrijfsstatistieken, bekijkt u trends over lange perioden en identificeert u uitschieters.