Krijg advies van een Zoho Consultant

Wij werken namelijk graag met u samen om zakelijke uitdagingen (zowel nationaal als internationaal) aan te gaan en op te lossen. Ook helpen we u graag aan de continuïteit van uw bedrijf. Laat u adviseren door een Zoho consultant, zowel telefonisch als op locatie. 

Plan een afspraak

Onze Zoho Consultants

Onze Zoho Consultants helpen u met de eerste set up van ZOHO en de verdere inrichting maar ook om optimaal gebruik te maken van uw bestaande Zoho applicaties, of assisteren met wat nog meer mogelijk is. Wellicht kunt u uw applicatieportfolio optimaliseren en kosten besparen door over te stappen op Zoho ONE. Op deze manier kun u het maximale uit werkprocessen halen, zodat nationale en internationale successen worden behaald.

Op maat gemaakt advies met de quickscan: Migratie naar de cloud

Is uw organisatie klaar voor de cloud? Vul de quickscan in om erachter te komen! Aan de hand van de quickscan krijgt u op maat gemaakt advies met betrekking tot migratie naar de cloud. 

Meer informatie

Cloud optimalisatie met uw huidige Zoho applicaties

Maak optimaal gebruik van uw huidige Zoho applicaties en laat ons u assisteren met wat nog meer mogelijk is.

Meer informatie

Implementatie van Zoho applicaties

Een Zoho CRM, FSM of Workplace implementatie is nog maar het begin want Zoho ONE beschikt over meer dan 60 applicaties. Laat uw adviseren over welke applicaties essentieel zijn voor uw bedrijf.

Meer informatie

Bedrijfsmodel en processen in kaart brengen

Breng samen met een Zoho Consultant uw bedrijfsmodel en processen in kaart, zodat een overschakeling naar de cloud snel kan worden gerealiseerd.

Meer informatie

Behoefte analyse cloud software

Een behoefte analyse cloud software heeft toegevoegde waarde voor het in kaart brengen van uw behoeften en wensen met betrekking tot de cloud software die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Meer informatie

Agile naar de cloud

Bij complexe migraties kunt u ook agile overstappen naar de cloud. Hiervoor is een goede migratie strategie nodig, waar wij u mee kunnen helpen.

Meer informatie