Zoho CRM Proefperiode

Overweeg je om het Zoho CRM te gebruiken binnen je eigen organisatie? Je kunt een Zoho CRM proefperiode van 15 dagen aanvragen. Zo heb je 15 dagen lang de tijd om bekend te raken met het platform. Bij Apora helpen we je graag om het platform te ontdekken, zodat je na de Zoho CRM proefperiode een weloverwogen beslissing kunt maken. Onze specialisten kunnen je helpen bij het implementeren en inrichten van het CRM. Ook kunnen we eventuele vraagstukken over het platform beantwoorden.
Plan een afspraak

Waarom een Zoho CRM proefperiode?

Gedurende de Zoho CRM proefperiode kun je ontdekken of het CRM op jouw wensen aansluit. Zoho CRM biedt je de mogelijkheid om het  naar je eigen behoeftes aan te passen. Dit doe je met behulp van “drag & drop” functies. Verstandig is om al gedurende de proefperiode na te gaan welke mogelijkheden er zijn. Alhoewel Zoho CRM relatief eenvoudig te gebruiken is, is het wel zo prettig om hulp te krijgen bij de implementatie van het platform. Zo hoef je niet op eigen houtje uit te zoeken hoe je jouw CRM het best kunt inrichten! Onze specialisten bieden je graag de nodige hulp terwijl je dit CRM ontdekt en lichten graag toe welke functionaliteiten nog meer beschikbaar komen wanneer je van de betaalde editie gebruik gaat maken.

Support op afstand of op locatie

Wil je graag uitproberen hoe het CRM van Zoho werkt? Ook terwijl je nog in je Zoho CRM proefperiode zit, staan onze specialisten voor je klaar! Op werkdagen is onze klantenservice zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Voor complexe vraagstukken kunnen we eventueel ook langskomen op locatie.

Trainingen voor Zoho CRM

Al gedurende de Zoho CRM proefperiode kun je ervoor kiezen om trainingen af te nemen bij Apora. Zo weet je zeker dat jouw team klaar is om over te stappen naar dit nieuwe CRM. We bieden verschillende standaardtrainingen aan, maar kunnen ook een training op maat verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!