Krijg advies van een Zoho Consultant

Wij werken graag samen om je zakelijke uitdagingen (zowel nationaal als internationaal) aan te gaan en op te lossen. Ook helpen we je graag met het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Laat je adviseren door een Zoho consultant, online of op locatie.

Plan een afspraak

Onze Zoho Consultants

Onze Zoho Consultants helpen je met de eerste set up van nieuwe Zoho applicaties maar ook om optimaal gebruik te maken van je bestaande Zoho applicaties. Ook helpen we je de licentiekosten te verlagen waar mogelijk, bijvoorbeeld door over te stappen naar de Zoho ONE bundel. Op deze manier kan je het maximale uit je Zoho abonnement halen.

Op maat gemaakt advies met de quickscan: Migratie naar de cloud

Is jouw organisatie klaar voor de cloud? Vul de quickscan in om erachter te komen! 

Meer informatie

Cloud optimalisatie met uw huidige Zoho applicaties

Maak optimaal gebruik van je huidige Zoho applicaties en ontdek wat nog mogelijk is.

Meer informatie

Implementatie van Zoho applicaties voor back- en frontoffice

Meer dan 60 applicaties; welke applicaties zijn essentieel voor jouw bedrijf?

Meer informatie

Bedrijfsprocessen

Breng samen met een Zoho Consultant je bedrijfsprocessen in kaart, zodat een overschakeling naar de cloud snel kan worden gerealiseerd.

Meer informatie

Strategie

Wat wil je als bedrijf bereiken in de komende 3 tot 5 jaar? Samen analyseren we je IT-behoefte om je strategie te realiseren door het inzetten van Zoho applicaties.

Meer informatie

Agile naar de cloud

Bij complexe migraties en implementaties kun je ook agile overstappen naar de cloud. Hiervoor is een goede migratie aanpak nodig, waar wij je mee kunnen helpen.

Meer informatie