Apora is je partner voor 
Zoho ONE

Apora is een team van ervaren gecertificeerde Zoho specialisten met uitgebreide kennis van Zoho. We hebben inmiddels meer dan 250 klanten geholpen bij het implementeren van Zoho ONE. We bieden een breed scala aan cloudservices, van cloud implementaties voor start-ups tot groot MKB en multi-nationals, tot migraties van meerdere domeinen naar 1 omgeving,  en op maat gemaakte cloud-applicaties.


Apora is de enige Zoho partner van Nederland en België die tevens member is van de zAlliance, een internationaal samenwerkingsverband tussen Zoho partners. Hierdoor is Apora altijd op de hoogte van de laatste Zoho ontwikkelingen, trends en verbeteringen.   
Plan een afspraak

De visie van Apora

Het is onze visie om Zoho simpel te maken met leergierige (jonge) mensen die een passie hebben voor bedrijfsautomatisering en het leuk vinden om op dagelijkse basisprocessen te vereenvoudigen, apps te configureren, met een 'after you' instelling. Wij maken Zoho Simpel! 

De missie van Apora

"We voegen graag waarde toe door Zoho Simpel te maken voor onze klanten, omdat een implementatie nooit een nachtmerrie mag worden".De belangrijkste motivaties van Apora

Apora is een bedrijf dat werkt vanuit passie. Om de één of andere vreemde reden krijgen we een kick van het configureren van applicaties en het helpen van bedrijven om hun processen te verbeteren zodat mensen gemakkelijker kunnen werken. Kortom, we houden ervan om te helpen en waarde toe te voegen.

Dat doen we met een team van jonge professionals die gemotiveerd zijn en graag groeien en leren. Dagelijks houden we ons daarom bezig met drie dingen waar we goed in zijn en die ons persoonlijke en zakelijke DNA vormen:

  • Simplify: Processen vereenvoudigen. Elke dag is er minstens één proces dat we herzien en vereenvoudigen. Hetzij door het in kaart te brengen, onnodige stappen te elimineren of door te identificeren wat we kunnen automatiseren. We Simplify!

  • Appify: Apps configureren. Elke dag zijn we applicaties aan het configureren voor onze klanten om de processen te ondersteunen die we voor hen hebben vereenvoudigd. We appify!

  • Addify: Met een 'after you' instelling, oftewel 'na u'. Elke dag doen we minstens 3 'Na u's' om in een servicegerichte houding te komen en te beseffen dat het niet om ons draait, maar om het succes van de klant. Een 'na u' is een taak of activiteit om iemand anders te helpen.  Wat kunnen we doen om een klant tevredener te maken en met hem mee te denken. Hoe kunnen wij helpen? We "addify!" 😉

Wij maken Zoho Simpel! 

Geschiedenis en huidige status van Apora

Apora is een Zoho ONE cloud implementatie bedrijf in Nederland en België, met meer dan 15 jaar ervaring als Zoho Partner. Wij helpen klanten hun zakelijke software automatiseringsdoelen en Digitale Transformatie 2.0 eisen te bereiken met behulp van onze gecertificeerde Zoho specialisten en Zoho cloud applicaties.


Apora is een team van ervaren gecertificeerde Zoho specialisten met uitgebreide kennis van Zoho. Wij hebben inmiddels meer dan 250 klanten geholpen bij de implementatie van Zoho ONE. Wij bieden een breed scala aan cloud diensten, van cloud implementaties voor start-ups tot grote MKB's en multi-nationals, tot migraties van meerdere domeinen naar 1 omgeving, en cloud applicaties op maat.


Apora is de enige Zoho partner in Nederland en België die ook lid is van de zAlliance, een internationaal samenwerkingsverband tussen Zoho partners. 

Onze Zoho diensten

Wij leveren Zoho totaaloplossingen. We leggen de basis met Zoho CRM of Zoho Creator, waarna we andere applicaties integreren die aan je bedrijfsbehoeften voldoen. Wij werken graag met je samen om je zakelijke uitdagingen op te lossen en te werken aan de continuïteit van jouw bedrijf!

Zoho Consultancy

Laat ons je helpen optimaal gebruik te maken van je bestaande of nog te implementeren Zoho applicaties. 

Meer informatie

Zoho Support

Krijg ondersteuning voor, tijdens en na het inrichten van Zoho ONE en de bijbehorende applicaties.

Meer informatie

Zoho Workshops

Wij geven klassikale of 1-op-1 trainingen aan eindgebruikers en beheerders, op locatie of op afstand

Meer informatie

Zoho Development

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, bouwen wij Zoho add-ons en plug-ins naar je bedrijfsbehoeften

Meer informatie

Zoho Integraties

Loop niet vast vanwege integratie beperkingen met onze op maat gemaakte integraties.

Meer informatie

​​