Zoho CRM Support

Maak je gebruik van Zoho CRM en loop je tegen bepaalde vraagstukken aan? Of heb je een bug in het systeem ontdekt? Neem dan contact op met Apora voor Zoho CRM support. Als Zoho Partner kennen wij de mogelijkheden van Zoho CRM als de beste! Bovendien hebben we korte lijnen met het hoofdkantoor, zodat we je ook snel kunnen helpen bij bugs of complexe vraagstukken.
Plan een afspraak

Zoho CRM support op afstand

Wanneer je vragen over het Zoho CRM hebt, voldoet support op afstand in de meeste gevallen. Onze specialisten kennen de verschillende functies van dit CRM door en door. Onze helpdesk is iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om ons bij vragen of problemen te mailen.

Zoho CRM support op locatie

Bij complexe vraagstukken is het ook mogelijk om Zoho CRM support op locatie aan te vragen. Onze Zoho Consultants komen in dit geval langs op locatie. We kunnen je hier van deskundig advies voorzien terwijl we het CRM samen met jou voor ons hebben. Zo krijg je direct een duidelijk antwoord op al je vragen omtrent Zoho CRM.

Apora biedt ook trainingen aan

Wil je graag gebruikmaken van Zoho CRM maar je hebt de mogelijkheden nog niet helemaal onder de knie, of wil je nieuwe functies uitgelegd krijgen?  Dan is het goed om te weten dat we bij Apora ook trainingen aanbieden voor de software van Zoho. Middels onze trainingen leer je het systeem goed kennen, waardoor je alle functionaliteiten van Zoho CRM optimaal kunt benutten.