Zoho CRM Training

Wil jij gebruikmaken van Zoho CRM, om je klantrelaties goed te kunnen beheren? Wij bieden trainingen aan om jou te helpen bij het beheren en inrichten van het CRM. Zoho CRM biedt je custom velden, workflows en blueprints en een canvas dat volledig naar wens is aan te passen. Je kunt je CRM eenvoudig inrichten met behulp van de “drag & drop” functies. Wil jij er zeker van zijn dat je jouw CRM goed kunt inrichten en op een efficiënte wijze kunt beheren? Overweeg dan een Zoho CRM training!
Plan een afspraak

Zoho CRM training op afstand of op locatie

Wij verzorgen zowel trainingen op afstand als op locatie. Bovendien verzorgen we zowel 1-op-1 trainingen als klassikale trainingen. Welke training het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw voorkeuren en het aantal mensen dat verantwoordelijk zal zijn voor het CRM. Gedurende de Zoho CRM training komen de belangrijkste functies uitgebreid aan bod. Zo kunnen we de beheerder(s) van je CRM optimaal voorbereiden op de overstap naar het Zoho CRM. 

De inhoud van de Zoho CRM training

Het Zoho CRM kent tal van verschillende functies. We bieden verschillende standaard workshops aan, om ervoor te zorgen dat je in staat bent om het CRM in te richten en te beheren. Daarnaast zijn we ook in staat om maatwerk te leveren. Zijn er specifieke features waar jouw team meer over wil weten? Geef dit dan bij ons aan, zodat wij een workshop op maat kunnen realiseren. 

Meld je aan voor een workshop!

Kun jij niet wachten om de overstap naar het Zoho CRM te maken? Volg dan een uitgebreide workshop bij Apora, zodat jouw team helemaal klaar is voor de overstap naar het nieuwe CRM. Je kunt je eenvoudig online aanmelden voor onze workshops. Heb je vragen over onze trainingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelden ZOHO Workshop