Zoho Creator Implementatie

Wil je Zoho Creator gebruiken om zakelijke applicaties voor jouw bedrijf te ontwikkelen? Apora biedt je graag de nodige hulp bij het implementeren van deze software! We kunnen je bijvoorbeeld advies geven om je te laten zien hoe jouw bedrijf deze software kan benutten. Ook kunnen we je alles over de verschillende functionaliteiten van Zoho Creator vertellen.
Plan een afspraak

Eén vast persoon voor de implementatie van Zoho Creator?

Wil je Zoho Creator implementeren binnen jouw bedrijf? Dan is het verstandig om iemand met een technische achtergrond aan te wijzen als de persoon die over Creator gaat. Voor Zoho Creator is geen uitgebreide programmeerervaring vereist. Het helpt echter wel als iemand een technische achtergrond heeft! De persoon in kwestie kan voor ondersteuning ook altijd contact opnemen met Apora.

Trainingen voor de implementatie van Zoho Creator

Wil je Zoho Creator binnen jouw organisatie gebruiken? Dan kun je bij Apora terecht voor efficiënte trainingen. Dankzij onze trainingen leer je snel alles over de verschillende functionaliteiten van Zoho. We bieden standaardtrainingen aan, maar ook trainingen op maat. Met behulp van onze trainingen slaag je er vast en zeker in om Zoho Creator succesvol te implementeren binnen jouw bedrijf.

Heb je vragen over Zoho Creator?

Heb je vragen over Zoho Creator of stuit je op een bug? Neem dan contact op met onze helpdesk voor ondersteuning op afstand.