Zoho Creator Training

Met Zoho Creator ben je relatief eenvoudig in staat om zakelijke apps te ontwikkelen. Met deze software gebruik je zogenaamde low-code; je hoeft geen ervaren programmeur te zijn. Je moet het Zoho Creator echter wel even onder de knie krijgen. Onze Zoho Creator training helpt je daarbij! We bieden standaard trainingen aan, maar kunnen je ook meer vertellen over specifieke functionaliteiten.
Plan een afspraak

Zoho Creator training op afstand 

Wil je snel kennismaken met de verschillende functies van Zoho Creator? Dan kunnen wij je een training op afstand aanbieden! 

Is er binnen jouw organisatie één persoon verantwoordelijk voor Zoho Creator, dan kunnen we een 1-op-1 training verzorgen. Werken jullie in teamverband aan zakelijke applicaties? Dan is er ook de mogelijkheid om een klassikale Zoho Creator training te volgen. Zo kunnen we iedere organisatie de juiste training bieden. 

De inhoud van de Zoho Creator training

Wil jij van start met Zoho Creator of ben je al bekend met de basis? Wij verzorgen diverse standaard trainingen, zodat je straks (nog) beter met Zoho Creator overweg kunt. Daarnaast kunnen we op aanvraag ook een maatwerk training verzorgen. Daarbij richten we ons specifiek op de functies en toepassingen die interessant zijn voor jouw organisatie. Samen met jou bespreken we wat er tijdens de maatwerk training aan bod moet komen.

Meld jij je aan?

Volg jij graag een Zoho Creator training, zodat jouw organisatie in staat is om zelf zakelijke apps te ontwikkelen? Meld je dan vandaag nog aan voor een training! Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.