Zoho Recruit Implementatie

Wil jij je wervingscampagnes zo efficiënt mogelijk inrichten? Met Zoho Recruit is het mogelijk om je personeelswerving efficiënt in te richten. Krijg je graag hulp bij de implementatie van Zoho Recruit? Apora is officieel partner van Zoho en helpt je graag bij de implementatie van dit systeem! Wij helpen je om de verschillende functionaliteiten van deze wervingssoftware zo goed mogelijk te benutten!
Plan een afspraak

Hulp bij de implementatie van Zoho Recruit

Zoho Recruit is volledig naar wens aan te passen. Wij helpen je graag om dit systeem zo efficiënt mogelijk in te richten voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd welke functionaliteiten jij het best kunt gebruiken? Dan denkt een van onze consultants graag met je mee! Loop je tegen problemen aan bij het implementeren van Zoho Recruit? Dan kunnen de specialisten van onze helpdesk je ondersteuning bieden. Op werkdagen kun je ons zowel telefonisch als per mail bereiken.

Trainingen voor Zoho Recruit

Wil jij een training op locatie voor een efficiënte implementatie van Zoho Recruit? Ook dan kan Apora je uitstekend van dienst zijn. Middels onze trainingen helpen we bedrijven om de software van Zoho te implementeren. We geven verschillende standaardtrainingen, maar verzorgen eventueel ook trainingen op maat. Zo kunnen we jou en je team de kennis meegeven die voor jouw organisatie relevant is!