Zoho Recruit Training

Gebruik jij Zoho Recruit voor de personeelswerving van je organisatie en wil je optimaal gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten? Of ben je van plan om Zoho Recruit te gebruiken en wil jij je optimaal voorbereiden op de implementatie van dit wervingsplatform? Apora kan je een Zoho Recruit training aanbieden! Als officieel partner beschikken we over een uitgebreide kennis van deze recruitment software. We bieden trainingen aan voor de recruiters die dagelijks met de software werken, maar ook voor de beheerder binnen jouw organisatie.
Plan een afspraak

Zoho Recruit training, fysiek of online?

Wij helpen de meest uiteenlopende organisaties om optimaal gebruik te maken van Zoho Recruit. Om iedere organisatie op de juiste manier te kunnen ondersteunen, bieden we diverse trainingen aan. We verzorgen onder meer fysieke trainingen, zowel intern als extern. Daarnaast kun je bij Apora ook een online training volgen. Wij leren je dan op afstand hoe je Zoho Recruit het best kunt inzetten. We kunnen klassikale trainingen verzorgen, maar je kunt ook voor een 1-op-1 training kiezen.

De inhoud van onze Zoho Recruit training

Bij Apora bieden we diverse standaard trainingen aan waarbij we uitgebreid op de verschillende functionaliteiten van de software ingaan. Daarnaast kun je ook voor een Zoho Recruit training op maat kiezen. In dit geval richten we ons specifiek op de functionaliteiten waar jij graag meer uitleg over krijgt.

Heb jij interesse in onze trainingen?

Wil je Zoho Recruit gebruiken binnen jouw organisatie? Dan kun je ervoor kiezen om een training af te nemen bij Apora. Wij leren je meer over de verschillende functionaliteiten van Zoho Recruit, zodat je dit systeem optimaal kunt benutten. Zo ben jij in staat om je wervingsprocedures zo efficiënt mogelijk af te handelen. Meld je vandaag nog aan bij interesse in onze trainingen! Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.