Ondersteuning bij het implementeren van Zoho

Je hebt de keuze gemaakt om Zoho ONE te gebruiken voor de groei van je bedrijf en wilt op de juiste manier beginnen met het implementeren van de software. Het is dan van cruciaal belang dit met ondersteuning van een Zoho consultant te doen, zodat je niet op de verkeerde manier aan de slag gaat

Plan een afspraak

Waarom begeleiding van een Zoho consultant?

Na het starten van je proefaccount bij Zoho, begeleiden wij je door het implementatie proces waarbij we samen bepalen welke integraties en add-ons essentieel zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat je bedrijfsprocessen op de juiste manier en in de bijpassende Zoho applicaties worden geïmplementeerd

Voordelen bij begeleiding van een Zoho consultant

  • Soepele overgang. Bij de migratie van je data vanuit het vorige (CRM) systeem importeren we de data zoals het wordt aangeboden in jouw export files.
  • Bespaar tijd. Wanneer je Zoho voor het eerst gebruikt en je besluit het proces alleen door te lopen, zal het waarschijnlijk langer duren dan wanneer je hulp krijgt van een specialist.
  • Zoho Made Simple. Onze Zoho gecertificeerde consultants implementeren het nieuwe systeem op een manier die het best bij je bedrijf past.

Laat de implementatie geheel aan Apora over

In veel gevallen duurt de implementatie van Zoho een aantal weken. Als jij of je werknemers de taak hebben deze implementatie uit te voeren, gaat dat ten koste van de productie-uren. Laat daarom al het zware werk over aan Apora!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Zoho implementatiediensten.


Naast ondersteuning bij de Zoho implementatie bieden wij ook workshops, trainingen en support.