Ondersteuning bij het implementeren van Zoho

U heeft de keuze gemaakt om Zoho ONE te gebruiken voor de groei van uw bedrijf en wilt op de juiste manier beginnen met het implementeren van de software. Het is dan van cruciaal belang dit met ondersteuning van een Zoho consultant te doen, zodat u niet op de verkeerde manier aan de slag gaat

Plan een afspraak

Waarom begeleiding van een Zoho consultant?

Zodra u zich heeft aangemeld bij het Zoho ONE platform, begeleiden wij u door het implementatie proces waarbij we bepalen welke integraties en add-ons essentieel zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsprocessen op de juiste manier in de bijpassende Zoho applicaties worden geimplementeerd. 

Voordelen bij begeleiding van een Zoho consultant

  • Soepele overgang bij de transitie van uw data vanuit het vorige (CRM) systeem. Wij importeren de data zoals het wordt aangeboden in uw export files.
  • Onze Zoho gecertificeerde consultants implementeren het nieuwe systeem op een manier die het best bij uw bedrijf past.
  • Bespaar tijd. Wanneer u Zoho voor het eerst gebruikt en u besluit het proces alleen door te lopen, zal het waarschijnlijk langer duren dan wanneer u hulp krijgt van een specialist 

Laat de implementatie geheel aan Apora over

In veel gevallen duurt de implementatie van Zoho een aantal weken. Als u of uw werknemers de taak hebben deze implementatie uit te voeren, gaat dat ten koste van de productieuren. Laat daarom al het zware werk over aan Apora!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Zoho implementatiediensten.


Naast ondersteuning bij de Zoho implementatie bieden wij ook workshops, trainingen en support.