Software beheren vanuit de Zoho ONE Admin panel

Bij het inrichten van Zoho ONE hoort ook het instellen van de Admin Panel. Werkt de software of bepaalde applicaties niet meer naar behoren? Waarschijnlijk ligt dit aan instellingen in Zoho ONE Admin Panel. Kom je er toch niet uit? Wij helpen je graag!

Plan een afspraak

Zoho One Admin Panel

De Zoho One Admin Panel is één centrale locatie om snel alle Zoho One applicaties in je hele organisatie in te stellen en te beheren:

Dashboard & Monitoring

Voor een overzicht van belangrijke statistieken zoals gebruikersaanmeldingen en applicatie gebruik.

Voeg werknemers toe

Beheer gebruikers en al hun activiteiten vanuit één platform, voeg nieuwe medewerkers toe en wijs de benodigde applicaties aan.

Synchroniseer

Synchroniseer gebruikersinformatie van Active Directory (AD) naar Zoho ONE.

Applicatiebeheer

Wijs applicaties toe aan individuele gebruikers, op basis van vooraf ingestelde voorwaarden.

Veiligheid

Pas regels aan en definieer het beveiligingsbeleid voor je bedrijf. Zoals het verplicht stellen van een meervoudige authenticatie bij het inloggen en een minimale wachtwoordlengte.

Effectief delegeren

Delegeer administratieve bevoegdheden aan bijvoorbeeld afdelingsmanagers om hun afdelingen effectief te beheren.

Zoho Directory

Via de Directory in de Admin Panel beheer je al je bedrijfsgegevens, Zoho applicaties, Zoho gebruikers en admins. Per actieve Zoho applicatie kun je inzien hoeveel gebruikers zijn toegewezen, en wie de Admin van de applicatie is. Daarnaast krijg je een overzicht van alle Zoho gebruikers, hoeveel applicaties er per gebruiker zijn toegewezen en wanneer ze voor het laatst actief waren. In de Directory kun je ook gemakkelijk alle Admins en Service Admins inzien en aanwijzen. 


Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem vandaag nog contact op met onze Zoho Consultants. Wij helpen je graag!