Software beheren vanuit Zoho ONE Admin panel

Bij het inrichten van Zoho ONE hoort ook het instellen van de Admin Panel. Werkt de software of bepaalde applicaties niet meer naar behoren? Waarschijnlijk ligt dit aan instellingen in Zoho ONE Admin Panel. Komt u er toch niet uit? Wij helpen u graag!

Plan een afspraak

Zoho One Admin Panel

De Zoho One Admin Panel is één centrale locatie om snel alle Zoho One applicaties in uw hele organisatie in te stellen en te beheren:

Dashboard & Monitoring

Voor een overzicht van belangrijke statistieken zoals gebruikersaanmeldingen en applicatie gebruik

Voeg werknemers toe

Beheer gebruikers en al hun activiteiten vanuit één platform, voeg nieuwe medewerkers toe en wijs de benodigde applicaties aan

Synchroniseer

Synchroniseer gebruikersinformatie van Active Directory (AD) naar Zoho ONE

Applicatie beheer

Wijs applicaties toe aan individuele gebruikers, op basis van vooraf ingestelde voorwaarden

Veiligheid

Pas regels aan en definieer het beveiligingsbeleid voor uw bedrijf. Zoals het verplicht stellen van een meervoudige authenticatie bij het inloggen en een minimale wachtwoordlengte

Effectief delegeren

Delegeer administratieve bevoegdheden aan bijv. afdelingsmanagers om hun afdelingen effectief te beheren

Zoho software werkt niet naar behoren

Werkt de software of bepaalde Zoho applicaties niet meer naar behoren? Controleer eerst de instellingen in uw Zoho Admin Panel. Wellicht heeft uw medewerker geen toegang en/of rechten tot een bepaalde applicatie. Alle Zoho gebruikers binnen uw organisatie kunnen via de Admin Panel ook toegang vragen tot een bepaalde applicatie. Deze aanvraag wordt dan doorgestuurd naar de Zoho SuperAdmin binnen uw bedrijf. 

Zoho directory

Via de Directory in de Admin Panel beheert u al uw bedrijfsgegevens, Zoho applicaties, Zoho gebruikers en admins. Per actieve Zoho applicatie kunt u inzien hoeveel gebruikers zijn toegewezen, en wie de Admin van de applicatie is. Daarnaast krijgt u een overzicht van alle Zoho gebruikers, hoeveel applicaties er per gebruiker zijn toegewezen en wanneer ze voor het laatst actief waren. In de Directory kunt u ook gemakkelijk alle Admins en Service Admins inzien en aanwijzen. 


Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem vandaag nog contact op met onze Zoho Consultants. Wij helpen u graag!