Zoho Desk

Zoho Desk is software waarmee je in staat bent om een effectieve helpdesk voor je bedrijf te creëren. Wil je de klanttevredenheid vergroten en een loyale klantenkring behouden? Dan biedt dit systeem je tal van mogelijkheden! Apora helpt je onder meer bij het implementeren en inrichten van Zoho Desk.
Plan een afspraak

Zoho Desk Training

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met Zoho Desk? Bereid je dan optimaal voor middels onze training! Wij laten je zien welke functies Zoho Desk kent, en hoe je de verschillende functies gebruikt.

Lees meer

Zoho Desk Implementatie

Wil jij gebruikmaken van Zoho Desk, om je klantenservice naar een hoger niveau te brengen? Apora helpt je bij het implementeren van dit systeem. Zo slaag ook jij erin om je klantenservice efficiënt te beheren!
Lees meer

Zoho Desk Support

Maak je gebruik van Zoho Desk om jouw klanten de beste service te bieden, maar loop je tegen problemen aan met het inrichten of beheren van Zoho Desk? Onze specialisten kunnen je snel de nodige hulp bieden!

Lees meer

Zoho Desk Proefperiode

Ben jij benieuwd of Zoho Desk dé oplossing vormt voor de klantenservice van jouw bedrijf? Wij helpen je om het systeem te ontdekken tijdens de Zoho Desk proefperiode!

Lees meer